Root Drip – Rensemiddel

$113.37

SKU: N/A
Description

FloraFlex Root Drip – Rensemiddel

Floraflex Root Drip er et rensemiddel for røtter, irrigasjon og forebygging av mugg. Avledet fra salt og en proprietær elektro-kjemisk behandlingsprosess. Root Drip er et plantevennlig kjemikalie med sterke oksiderende egenskaper som bidrar til å forbedre både nærings- og oksygentilgjengelighet, og skaper en ren rotsonen fri for uønsket og mineraloppbygging.

Aktive Ingredienser:

  • 10% – Hypoklorsyre 0,056%

Nøkkelfunksjoner:

  • Dobbel styrke
  • Ikke-giftig
  • Nøytral pH
  • Brukes som skylling
  • Forhindrer mineraloppbygging
  • Øker Redoks Potensial (ORP)
  • EC-optimalisering i rotsonen
  • Irrigasjons system avkalker
  • PM Rensing

Bruksanvisning:

Vedlikehold av irrigasjonssystem:

For best resultat, tilsett 1 mL for hver 3,8 l vann for regelmessig vedlikehold. Irrigasjonssystemer som vedlikeholdes regelmessig med Root Drip vil vare lenger og fungere mer optimalt. Root Drip hjelper med å bryte ned avleiringer, mineraloppbygging og annet materiale i systemet.

Alvorlige forhold:

Øk dosen til 2-5 mL per 3,8 l vann ved alvorlige forhold i reservoaret og vekstmediet.

Spray:

Bland 190 mL Root Drip per 3,8 l vann og spray jevnt. Test på et lite område først for å sikre at det ikke oppstår skade.

Overflaterengjøring:

Spraying av dyrkningsflater, arbeidsområder og irrigasjonsutstyr med en utvannet løsning av Root Drip (190 mL 3,8 liter vann) hjelper med å opprettholde et rent og problemfritt miljø uten giftige og farlige kjemikalier. Oppretthold driftsmessig utmerkethet og forleng levetiden til utstyr, som filtre i irrigasjonssystemet, ved å kjøre behandlet vann gjennom systemet regelmessig.

Stiklinger:

Dypp ferske stiklinger i en løsning av Root Drip (10 mL per 3,8 l vann) for å forbedre cellehelsen og øke immuniteten. Frøplanter og stiklinger behandlet med Root Drip har mer kraftig vekst. Røttene til planter behandlet med Root Drip vil være lyse hvite med økt antall rothår.

Substrat/medium Skyllingsblanding:

Bruk Root Drip med en dose på 2-5 mL per 3,8 l vann under sluttspylingsfasen(flush) eller hvilken som helst fase av vegetativ eller blomstrende vekst for å redusere mineraloppbygging i vekstmediet eller irrigasjonssystemet.

RDWC og andre resirkulerende hydroponiske systemer:

Alle dypvannskultur (DWC) eller resirkulerende irrigasjonssystemer bør bruke Root Drip for å fjerne mineralrester og redusere kalk. Irrigasjonssystemer behandlet med Root Drip har redusert risiko for problemer som ofte er forbundet med overvanning og utilstrekkelige oksygennivåer, som biofilmoppbygging og/eller anaerob mikrobevekst.

Spesifikasjoner
About FloraFlex
FloraFlex er en ledende leverandør av innovative vannings- og dyrkningssystemer som er designet for å forbedre plantevekst og effektivisere vanningsprosessen. Med et bredt utvalg av produkter som inkluderer dryppsystemer, potter, vanningsmanifolder, og tilbehør, tilbyr FloraFlex løsninger som er enkle å bruke og tilpasses ulike dyrkningsoppsett, fra små hjemmehager til store kommersielle veksthus. Produktene deres hjelper gartnere med å redusere vannforbruket, optimalisere næringstilførselen og øke avlingenes kvalitet, og passer både for nybegynnere og erfarne dyrkere.