Potte 11 l

$11.07

Out of stock

Out of stock

SKU: 1705
Description

FloraFlex Potte 11 l

FloraFlex PotPro Potte 11 l tilbyr romslig kapasitet for dine planter til å vokse og trives, og lar dem utvikle sterke rotsystemer og nå sitt fulle potensial.

Nøkkelfunksjoner:

  • Romslig kapasitet: Gir god plass for plantevekst, maksimerer potensialet for sterke røtter og sunn utvikling.
  • Premium materiale: Laget av virgin-materiale som er BPA- og blyfritt, sikrer høy kvalitet og sikkerhet for plantene dine.
  • Bunnlufting: Gir jevn uttørking, hindrer vannlogging, og sikrer riktig luftstrøm til røttene for optimal plantehelse.
  • Sømløs automatisering: Kan kobles til FloraFlex® 9-10,5 tommers Matrix eller Micro Drip-system for enkel og presis vanning.
  • Hevet fotdesign: Løfter vekstmediet over overflaten, gir overlegen drenering og skaper ideelle forhold for rotutvikling.
  • Fleksibel plantetrening: Strategisk plasserte hull rundt bøttens omkrets gir deg frihet til å forme plantenes vekst i ønsket retning for en balansert og visuelt tiltalende hage.
  • Logo-mønster innovasjon: Det unike logo-mønsteret i bunnen lagrer ekstra vann under vekst og hjelper med å trene røttene under transplantasjon eller inspeksjon.
Spesifikasjoner
About FloraFlex
FloraFlex er en ledende leverandør av innovative vannings- og dyrkningssystemer som er designet for å forbedre plantevekst og effektivisere vanningsprosessen. Med et bredt utvalg av produkter som inkluderer dryppsystemer, potter, vanningsmanifolder, og tilbehør, tilbyr FloraFlex løsninger som er enkle å bruke og tilpasses ulike dyrkningsoppsett, fra små hjemmehager til store kommersielle veksthus. Produktene deres hjelper gartnere med å redusere vannforbruket, optimalisere næringstilførselen og øke avlingenes kvalitet, og passer både for nybegynnere og erfarne dyrkere.