Firkantet Matrix Matte

$0.84$1.40

SKU: N/A
Description

FloraFlex Firkantet Matrix Matte

Matrix Matten er en lett kapillærmatte som plasseres mellom Matrixen og mediet. I motsetning til tradisjonelle kapillærmatter, som vanligvis plasseres under plantene, er FloraFlex Matrix Matten designet for å absorbere vann og føre det opp til toppen av mediet, noe som sikrer jevn fordeling av vann og næringsstoffer.

Velg din Matrix Matte basert på diameteren til kuben eller potten din:

  • 10 cm (4″)
  • 15 cm (6″)

Plasser Matrix Matten på overflaten av mediet, sett Matrix-enheten oppå, trykk ned, plasser sirkulatoren i senterhullene, og koble til 6 mm slange til sirkulatoren. La plantene nyte fordelene av et toppmatet oppsugingssystem.

Spesifikasjoner
About FloraFlex
FloraFlex er en ledende leverandør av innovative vannings- og dyrkningssystemer som er designet for å forbedre plantevekst og effektivisere vanningsprosessen. Med et bredt utvalg av produkter som inkluderer dryppsystemer, potter, vanningsmanifolder, og tilbehør, tilbyr FloraFlex løsninger som er enkle å bruke og tilpasses ulike dyrkningsoppsett, fra små hjemmehager til store kommersielle veksthus. Produktene deres hjelper gartnere med å redusere vannforbruket, optimalisere næringstilførselen og øke avlingenes kvalitet, og passer både for nybegynnere og erfarne dyrkere.