Rund Matrix

$2.70$8.28

SKU: N/A
Description

Rund Matrix

I Matrix Systemet transporteres vann og næringsstoffer i sirkulatoren, treffer skråningen på Matrixen og presses utover i åtte labyrintseksjoner som har individuelle hull som drypper vann og næringsstoffer på Wickingspad-en. Det er åtte seksjoner, hvor hver seksjon mates med like mye vann og næringsstoffer, som går gjennom labyrinten for jevn fordeling. Matrix-pad-en fungerer som en kapillærmatte for oppsuging og kan gjenbrukes. Den kan plasseres på toppen av, eller passe inn i, potten din – bare sørg for at alle overflater er i kontakt. Velg størrelse basert på potten din sin diameter:

  • 7,5”-9” (19,1 – 22,9 cm)
  • 9”-10,5” (22,9 – 26,7 cm)
  • 10,5”-12” (26,7 – 30,5 cm)
  • 12,5”-14,5” (31,8 – 36,8 cm)
  • 15,5”-18” (39,4 – 45,7 cm)

Plasser Matrix-pad-en på overflaten av planten, Matrix-enheten oppå den, trykk ned, plasser Circulatoren i midten, og koble til 6 mm slange til sirkulatoren. Nå kan plantene nyte fordelene av et toppmatet oppsugingssystem. Systemet blokkerer lys og holder toppen av mediet fuktig for en jevnere tørkeprosess. Det finnes også hull på sidene for å sette inn bambuspinner for stabilisering.

Spesifikasjoner
About FloraFlex
FloraFlex er en ledende leverandør av innovative vannings- og dyrkningssystemer som er designet for å forbedre plantevekst og effektivisere vanningsprosessen. Med et bredt utvalg av produkter som inkluderer dryppsystemer, potter, vanningsmanifolder, og tilbehør, tilbyr FloraFlex løsninger som er enkle å bruke og tilpasses ulike dyrkningsoppsett, fra små hjemmehager til store kommersielle veksthus. Produktene deres hjelper gartnere med å redusere vannforbruket, optimalisere næringstilførselen og øke avlingenes kvalitet, og passer både for nybegynnere og erfarne dyrkere.