Wet Base – Basenæring

$70.59

Produktnummer: I/A
Beskrivelse

Wet Solutions Wet Base – Basenæring

Wet Solutions Wet Base er en viktig komponent i ditt hydroponiske næringsregime, nøye formulert for å støtte plantenes blomstringsfase. Wet Base er en integrert del av et enkelt 3-delt næringssystem designet for å fremme blomstring med en blanding av fosfor, kalium, magnesium og svovel, sammen med viktige chelaterte mikronæringsstoffer og sporstoffer. Denne spesialiserte formelen sikrer en sømløs overgang fra vegetativ vekst med Wet Veg til blomstringsstadiet, og fremmer levende blomsterutvikling, forbedret farge og optimal plantehelse.

Garantert analyse:

  • Tilgjengelig fosfat (P2O5)……………………….4%
  • Løselig kalium (K2O)…………………………………4%
  • Kalsium (Ca)……………………………………………..0,04%
  • Magnesium (Mg)………………………………………..1,2%
  • Svovel (S)…………………………………………………..1,8%
  • Kobber (Cu)……………………………………………….0,003%
    0,003% chelatert kobber (Cu)
  • Jern (Fe)……………………………………………………..0,02%
    0,02% chelatert jern (Fe)
  • Mangan (Mn)………………………………………………0,016%
    0,016% chelatert mangan (Mn)
  • Utvunnet fra: Magnesiumsulfat, Monokaliumfosfat, Dikalsiumfosfat, Kaliumsulfat, Kaliumnitrat, Kaliumklorid, Jern DTPA, Mangan EDTA, Kobber EDTA, Sink EDTA.

Bruksanvisning:

Under blomstringsfasen, bland 6-15 ml per 3,8 l vann.

Lagring:

5 års holdbarhet fra produksjonsdato hvis lagret riktig. Sørg for at den oppbevares i originalemballasjen og holdes på et kjølig, mørkt sted, med temperaturer mellom 7°C og 29°C (45°F og 85°F). Unngå langvarig eksponering for direkte sollys.

Forsiktighet:

Oppbevares utilgjengelig for barn. Unngå kontakt med huden. Bruk øye- og ansiktsbeskyttelse. Ved kontakt med øynene, skyll umiddelbart og grundig med rent, kaldt vann. Ved svelging, søk øyeblikkelig medisinsk råd.

Spesifikasjoner
Om FloraFlex
FloraFlex er en ledende leverandør av innovative vannings- og dyrkningssystemer som er designet for å forbedre plantevekst og effektivisere vanningsprosessen. Med et bredt utvalg av produkter som inkluderer dryppsystemer, potter, vanningsmanifolder, og tilbehør, tilbyr FloraFlex løsninger som er enkle å bruke og tilpasses ulike dyrkningsoppsett, fra små hjemmehager til store kommersielle veksthus. Produktene deres hjelper gartnere med å redusere vannforbruket, optimalisere næringstilførselen og øke avlingenes kvalitet, og passer både for nybegynnere og erfarne dyrkere.